Cargando Eventos

« Todos los Eventos

Immersió Creativa en la Natura / 27-29 Octubre

octubre 27 @ 4:00 pm - octubre 29 @ 5:00 pm

Habitar la vida és una proposta d’indagació creativa sobre l’ésser que pretén explorar, individualment i col·lectivament, interrogants al voltant de l’existència, la vida, el sentir i la creació: com és això d’habitar la vida? Com és habitar la vida per a mi? Com sento que l’habito? Com vull habitar-la?

Explorarem aquests interrogants a través de les arts expressives, el diàleg creatiu i l’escolta profunda amb nosaltres mateixos/es i amb la natura que ens envolta.

No buscarem respostes sinó que obrirem espais de possibilitat. El misteri creatiu ens revelarà el que necessitem aprendre en aquest moment!

Es basa en una metodologia creativa, vivencial i reflexiva, a partir de bases pràctiques d’artteràpia. Es proposaran diverses pràctiques meditatives i apreciatives i es treballarà a partir de diferents possibilitats artístiques (moviment, so, pintura, escultura, poesia, etc.).

La proposta s’adapta al grup, a l’entorn natural i al moment estacional de l’any. Per aquest motiu, la proposta s’anirà adaptant a les possibilitats del moment i del territori.

Està adreçat a persones adultes curioses de saber-se i escoltar-se amb més profunditat i també que tinguin ganes d’aprofundir en la seva relació amb la natura i el seu poder creatiu.

No cal experiència prèvia en pràctiques artístiques ni en treball personal. La creativitat i l’escolta ens habita a tots.

INTENCIONS DE LA IMMERSIÓ:

 • ●  Cultivar una escolta profunda per a comprendre i ampliar el propi camí-sentir i les possibilitats d’ésser. Interrogar-nos, des de la pràctica creativa i apreciativa, com habito la vida.
 • ●  Submergir-nos en una escolta subtil i profunda de i amb la natura, comprendre i percebre les seves ciclicitats i transicions, endinsar-nos en el que ens hi vincula. Habitar-la, endinsar-nos-hi. Ser-ne part.
 • ●  Brindar una mirada sobre la bellesa i el meravellament. Connectar amb el llenguatge artístic, creatiu, estètic, expressiu i poètic per a enriquir la mirada i la resposta cap a la vida quotidiana.
 • ●  Ampliar la confiança, la curiositat i la fortalesa interna.
 • ●  Focalitzar la consciència sobre l’aprenentatge existencial. Els seus passos, les seves impressions, la seva

  integració. L’ésser en continua creació i aprenentatge.

 • ●  La creativitat com a pràctica per a la vida. Connexió amb l’ésser creador i entrega i diàleg amb el misteri creatiu. Consciència i reflexió sobre com responc a la vida, com habito allò que em succeeix, com sóc actor/actriu de la meva vida.

  SOBRE LA FACILITADORA (Anna Cornet Augé):
  Inquieta des de sempre per la interioritat i el desenvolupament humà, per la diversitat que ens habita i la complexitat de les relacions humanes. Inicia el camí professional per la Sociologia i l’Antropologia Social buscant preguntes i propostes que ajudin a enfilar una millor convivència i comprensió de la diversitat cultural, de les seves dinàmiques d’integració i inclusió. D’aquí neixen projectes d’educació a la ciutadania i de cultura de la pau amb l’objectiu de prevenir la violència i sensibilitzar sobre la importància de l’escolta, la confiança, el diàleg i la consciència de les emocions per a poder abordar millor el conflicte en contextos educatius, penitenciaris i comunitaris a Catalunya, França i Itàlia. En aquest caminar es va dibuixant un profund interès per les dinàmiques de grup, l’aprenentatge col·laboratiu, participatiu i experiencial, i el suport mutu.

  Després de 12 anys d’experiència en el tercer sector com a pedagoga comunitària, s’introdueix en el món de les

  arts expressives i la creativitat com a intenció i mitjà per a l’autoconeixement, la consciència personal, l’educació emocional i l’aprenentatge existencial amb el primer any del Màster de Arteterapia Transdisciplinaria y Desarrollo Humano de IATBA. Aquest sentit s’amplifica encara més amb el postgrau ALAS – Cuerpo y Arte dirigit per Andrés Waksman, i també amb la formació de Facilitadora de Ritus de Pas (Escuela Ritos de Paso de Mèxic). En aquí aprofundeix en la importància de donar espai, escoltar, cuidar i acompanyar els moments de canvis vitals per a un millor aprenentatge vital i benestar emocional. Actualment cursant la formació Entering the Healing Ground: Grief Ritual Leadership training proposada per Francis Weller, preparant-se per començar el Círculo de Movimiento Autentico proposat per ALAS i formar-se per a professionalitzar-se com a Art terapeuta a GREFART.

  Aquest caminar la submergeix en una proposta de treball més profund sobre la vulnerabilitat i potencialitat que ens habita, el reconeixement dels anhels i neguits de viure, i recobrar la capacitat de respondre activament i creativament en el nostre caminar.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS:
Ens trobarem del 27 al 29 d’octubre al preciós i inspirador lloc de Les Gavatxes (Beget, Ripollès). Arribada divendres a les 17h fins al diumenge a les 16h aproximadament.

Aportació econòmica: 280 € per persona (260 € per persona si t’inscrius abans del 30 de setembre!) Aquesta aportació inclou allotjament, menjar vegetarià, material i la facilitació de la proposta. Si sents que vols participar en la immersió però t’és difícil ara mateix fer aquesta aportació, diga’m i veiem possibilitats!

Reserva la teva plaça! Per a reservar la teva plaça cal que facis un pagament de 50 € en el moment de la inscripció.

Per a qualsevol pregunta, neguit o aclariment, no dubtis en contactar-me! 669677504
annacornetauge@gmail.com
www.annacornetauge.com

Detalles

Comienza:
octubre 27 @ 4:00 pm
Finaliza:
octubre 29 @ 5:00 pm
Desplaça cap amunt
Abrir chat
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?