Com Arribar-Hi?

Com arribar-hi?

Amb cotxe: Les Gavatxes / Beget es troba a 25 km al nord d’Olot i Olot és a uns 60 km a l’oest de Figueres. Són unes 2,25 hores amb cotxe des de l’aeroport de Barcelona i 1,5 hores des de l’aeroport de Girona.

Amb autobús: Hi ha un autobús directe (AEROBUS) des de l’Aeroport de Barcelona fins a Plaça Catalunya i l’autobús TEISA (servei que connecta zones urbanes) surt a prop de Plaça Catalunya, a la cantonada de Carrer del Conseil de Cent i Carrer de Pau Claris. Hi ha un servei més lent a Castellfollit de la Roca (adreça Olot) o l’autobús ràpid va directe a Olot. També des de l’Aeroport de Girona hi ha un autobús fins a l’Estació Central de Girona i des d’allà un autobús TEISA fins a Castellfollit de la Roca. Vegeu www.teisa-bus.com (‘horaris’ significa horaris d’autobusos).
Envieu-nos un correu o truqueu-nos amb anticipació per informar-nos a quina hora arribarà a Castellfollit de la Roca oa Olot i el recollirem (cobrem una petita tarifa per això per cobrir els costos de combustible).

L´autobús triga unes 2 hores.

Vols: Els aeroports més propers són Girona i Barcelona
Un taxi per a 4 persones directe des de Girona a les Gavatxes costa 100€.

Des de l’estació de tren de Figueres: l’estació d’autobusos és a l’esquerra de la plaça davant teu en sortir de l’estació de tren.
Si veniu a TGV a Figueres Vilafant, primer heu d’agafar un autobús o un taxi fins a l’antiga estació de tren de Figueres ciutat.
Hi ha un autobús TEISA que para a Castellfollit de la Roca i Olot.

Més informació sobre la sortida exacta: www.teisa-bus.com

No és aconsellable agafar l’autobús a la nit després de les vuit, perquè és una mica tard per anar a buscar-te.

Feu Click Aquí Per Obtenir Instruccions Detallades


Si sortiu del vestíbul d’arribades trobareu La Parada Aerobus just al carrer; l’autobús arriba cada deu minuts.
Agafeu L’Aerobus fins A La Plaça Catalunya, que dura aproximadament mitja hora.
En Pl. Catalunya, la que compta amb els grans magatzems EL CORTE INGLÉS, dóna al Passeig de Gràcia, un carrer molt ampli i concorregut. Camineu quatre blocs, gireu a la dreta i torneu a girar a la dreta pel carrer Pau Claris (que va paral * lelament al Passeig De Gràcia). L’estació D’autobusos Està Situada Al Número 117 De Pau Claris.
Podeu comprar el bitllet a l’estació.
L’empresa D’autobusos ES DIU TEISA i agafes l’autobús fins A Olot.
L’autobús dura unes 2 hores.
Des de L’aeroport també hi ha la possibilitat d’agafar el tren Fins Al Passeig De Gràcia, i un cop allà, caminant fins Al Carrer Pau Claris, i després seguint les indicacions com a dalt.


Des De L’Aeroport De Girona s’accedeix al centre de La ciutat cada hora, amb parada a l’estació d’autobusos / trens (estan un al costat de l’altre).
També pots agafar un taxi fins a l’estació de tren / autobús que costa uns 20 Euros.
L’autobús dura aproximadament mitja hora.
L’autobús Cap A Olot surt de l’estació d’autobusos els dies feiners al voltant d’un quart més enllà de l’hora cada dues hores. Les hores exactes de sortida estan disponibles per telèfon: 972 200 275 o veure www.teisa-bus.com
L’empresa D’autobusos ES DIU TEISA i agafes l’autobús fins A Olot.
L’autobús dura 1 hora i 15 minuts.

L’estació d’autobusos està a la vostra esquerra de la plaça que teniu davant quan sortiu de l’estació de tren.
Si veniu AMB TGV Fins A Vilafant De Figueres, primer heu d’agafar un autobús o un taxi fins a L’antiga estació De Tren de La Ciutat De Figueres.
Hi ha un autobús TEISA amb parada A Castellfollit De La Roca I Olot.
L’autobús surt entre setmana dues vegades al matí i dues a la tarda, a la meitat més enllà de les 10 i en un quart més enllà de l’un; i en un quart més enllà de les cinc i mig més de les vuit.
Més informació sobre la sortida exacta: www.teisa-bus.com

Si saps quin autobús vols agafar, truca’ns. Llavors podem començar el viatge per venir a buscar-te. En cotxe es troba a uns 45 minuts de Les Gavatxes a La parada D’autobús De Castellfollit de La Roca.
Només hi ha una parada d’autobús, així que no ens podem perdre l’un a l’altre. Si anem massa d’hora o massa tard, podeu esperar A Ca La Paula, un bar / restaurant al carrer on té parada l’autobús.

No és recomanable agafar l’autobús a la tarda a partir de les vuit, perquè és una mica tard per venir a buscar-te.

Desplaça cap amunt
Abrir chat
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?