La Zona

Les Gavatxes es troba a la reserva natural de la comarca de l’Alta Garrotxa, al nord de Catalunya. A 660 metres estem enclavats al baix Pirineu amb els cims més alts visibles i no gaire llunyans. La zona és plena de vida salvatge i cada estació té la seva pròpia bellesa.

La nostra ubicació és a prop de pobles medievals amb encant com Beget, ciutats històriques i natura verge amb rius propers que us oferiran una estada perfecta. També estem a prop de grans ciutats com Barcelona i Girona.

El parc natural volcànic on es troben les Gavatxes, conegut com l’Alta Garrotxa, és un tresor amagat. És una zona boscosa ideal per als amants del senderisme, que gaudiran descobrint els camins forestals i les muntanyes. A l’hivern és realment espectacular, amb cims nevats a l’alta muntanya dels voltants. A la primavera, l’estiu i la tardor el paisatge està en constant canvi, amb flors silvestres en constant canvi, boscos ombrívols i fauna com cérvols, senglars, voltors i àguiles són abundants. Quan siguis aquí segur que et sorprendrà… És un secret ben guardat per als excursionistes i amants de la natura.

A la zona hi ha moltes rutes de senderisme per a tots els nivells de dificultat i experiència; aquesta web (enllaç?) té més detalls sobre les rutes i la zona en general. Els amants de l’escalada, la BTT, el ciclisme de carretera, entre d’altres, també trobaran molt a fer per la zona. Hi ha rius preciosos amb piscines profundes, perfectes per bussejar en ple estiu i gaudir d’un bany refrescant!

Desplaça cap amunt
Abrir chat
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?