Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Juliol 29 – Agost 3 / ‘Cor Despert, Descans Profund en la Natura Salvatge’

juliol 29 - agost 3

Dirigit per: Gemma Polo

Sobre la retirada:

Aquesta retirada de 6 dies és una invitació a tornar-te íntim@ amb la natura, escoltar en profunditat i descansar plenament.

La connexió amb els elements, el silenci, i l’acompanyament grupal i individual de Gemma, us ajudaran a alliberar capes de condicionaments i pors i trobar repòs en un espai més enllà de la ment.

La Gemma us guiarà en un viatge cap a l’interior en què de manera orgànica la ment s’anirà assossegant, trobant repòs i transformant diferents àrees del nostre ésser.

La retirada combinarà el silenci amb alguns moments guiats de compartir des del cor. Els dies seran teixits amb moviment connectat i passejades a la natura, xerrades inspiradores, meditacions guiades i meditacions en silenci junts.

Es disposarà de temps per a la integració personal a través de la creativitat, i al final es farà una pràctica dobrir el cor amb cants meditatius.

Durant tota la retirada hi haurà sessions optatives d’acompanyament individual amb la Gemma.

Sobre la facilitadora:

Gemma Polo Pujol ofereix retirs de descans profund, pelegrinatges a la natura i acompanyament a la vida ia la mort des del 2002.

Teòloga, pelegrina, poeta i mare, va viure a l’Índia durant una dècada, va ser cofundadora d’Open Dharma a Europa i va crear Dharmaloca, un ecocentre de retirs al cor de la serra del Montsant.

Amb una riquesa d’experiència de pràctiques espirituals tan diverses com la contemplació, el zen, la saviesa advaita, diverses formes de devoció i una connexió profunda amb la natura, la Gemma acompanya i guia cada persona de manera genuïna a escoltar els murmuris del propi cor.

Juntament amb Sophia Style, Gemma també ofereix la formació de Facilitadora i guia de rituals i va crear el curs en línia Dona medicina: un viatge al teu centre.

El seu llibre “Hi ha Luz y sólo Luz, ensenyaments per il·luminar el teu camí interior” que recull tot el que ha compartit en desenes de retirs arreu del món, va ser publicat en anglès per Watkins publishing el 2020.

Per a més detalls podeu visitar www.gemmapolopujol.com

Preu:
295€ si t’allotges a un apartament o casa compartida.
245€ si t’allotges a la teva pròpia tenda de campanya.
+ donació conscient per al facilitador que pots fer al final de la retirada

El preu inclou:
3 menjars vegetarians al dia
Allotjament interior o espai per acampar
Roba de llit i tovalloles si es paga allotjament interior

No inclou:
Transport a la casa
La donació a la facilitadora

Transport:
Si necessiteu ajuda amb el transport des de Castellfollit, Olot o Camprodon, contacteu amb nosaltres i us ajudarem.

Idioma: El retir serà en espanyol

Mostra els detalls

Inici:
juliol 29
Finalització:
agost 3
Etiquetes de l'Esdeveniment:

Recinte

Organitzador

Scroll to Top