Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

15 – 18 de Juliol / Treballant amb Somnis

juliol 15 - juliol 18

15 – 18 de juliol Trabajando con sueños


Dirigit per: Stephen Bushell, professor resident de Les Gavatxes.

Stephen és un psicoanalista junguiano. Es va formar a Londres amb el Guild of Analytical Psychologists (GAP). És membre de l’Associació Internacional de Psicologia Analítica i ha treballat amb clients i els seus somnis durant 20 anys. Anteriorment ha estat el coordinador de capacitat de GAP i té molts anys d’experiència en l’ensenyament de la psicologia junguiana.
Informació del Retiro:

“El sueño mostra la verdad interior y la realidad del paciente tal como es en realidad: no como yo conjeturo que sea, ni com a ell li agradaria que fora, sinó com és”
CG Jung, El uso práctico del análisis de los sueños (1934).

Nuestros sueños revelan contenidos del inconsciente que buscan emerger a la conciencia. La psicología de C G Jung enfatiza el significado espiritual del material de los sueños para nuestro desarrollo hacia la totalidad, el proceso que el denominó Individuación. Si bien el contenido de nuestros sueños a veces puede parecer insignificante una vez que los respetamos como imágenes simbólicas, el material del sueño es converteix en una rica font natural de sabiduría.
El curs inclourà treballar amb el nostre material oníric personal i desenvolupar les habilitats interpretatives de compensació, associació, formació d’imatges, síntesi de símbols i imaginació activa. Abordarem els principals temes de la psicologia junguiana, que inclouen:
· La psique com conscient i inconscient
· Ego, persona, sombra
· Inconscient personal i col·lectiu
· Teoria dels complexos i arquetips.
Se els pedirà als participants que traigan algun material dels somnis al curs i també que registren els somnis que tuvieron durant el curs. La teoría surgirá de l’aplicació pràctica de la interpretació dels somnis.
Aquest curs està dirigit a consellers i terapeutes que deseen desenvolupar les seves habilitats per treballar amb els somnis i aprendre més sobre la psicologia junguiana.
El curs estarà limitat a un nombre màxim de 10 participants.
La tarifa inclou allotjament, totes les menjars, ensenyament, qi gong opcional i meditació per al matí i la nit.
Per favor llegue abans de les 4:00 pm el 15 de juliol. El curs finalitzarà amb l’almuerzo del 18 de juliol.

“A través de l’assimilació dels continguts inconscients, la vida momentània de la consciència pot armonizar-se una vegada més amb la llei natural de la que es aparta amb la facilitat de demasiada, i el pacient pot ser devuelto a la llei natural del seu propi ser” .
CG Jung El significat de la psicología para el hombre moderno (1933)

Preu:
El preu de l’allotjament en habitació compartida (màxim 3), tallers, ensenyances i tres menjars vegetarians al dia és de 350€
El retir no inclou el transport a la casa, però si necessita aquest servei i podem gestionar.

Idioma: Anglès amb traducció al castellà

Mostra els detalls

Inici:
juliol 15
Finalització:
juliol 18
Etiquetes de l'Esdeveniment:

Organitzador

Scroll to Top